12.09.2019 Invitație la seminar

Prin prezenta, Î.S. ”Centrul Național de Verificare a Calității Producției Alcoolice” Vă informează că apreciază înalt relațiile de colaborare stabilite pe parcursul anilor și își asumă angajamentul de a susține producătorii din domeniul vitivinicol.

În scopul dezvoltării continue a relațiilor existente, precum și facilitarea interacțiunii cu experții întreprinderii în procesul de certificare a producției alcoolice, Î.S. “CNVCPA” va desfășura un seminar de instruire, cu tematica “Cerințe față de evaluarea conformității a produselor vitivinicole și alcoolice. Procedura de certificare”.

Seminarul va avea loc la data de 24 septembrie 2019, cu începere la orele 900, cu durata de 6 ore, în sediul Î.S. “CNVCPA”, situat în municipiul Chișinău, or. Codru, str. Grenoble 128 lit. “U”, cu predare în limba română.

Cheltuielile privind organizarea și participarea la seminarul de instruire sunt suportate de către Î.S. “CNVCPA”.

Solicităm confirmarea participării la seminarul de instruire până la data de 23 septembrie 2019 inclusiv, prin e-mail la adresa cnvcpa@gmail.com.

Ne afirmăm în continuare disponibilitatea de a vă oferi orice informații suplimentare pe care le veți considera necesare.

Check Also

ANUNȚ PUBLIC

    Conducerea Instituției publice „Laboratorul central de testare a băuturilor alcoolice/nealcoolice și a produselor conservate” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *