Lista documentelor aferente la cererea de certificare pe schema nr. 3

  • Certificat de înregistrare
  • Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice
  • Autorizație sanitară de funcționare
  • Extras din registrul vitivinicol  şi/sau Licența privind genul de activitate
  • Autorizația de folosire a apei. Proces verbal  a ultimei analize de apă
  • Certificatul de acreditare/atestare și Decizia de menținere a acreditarii  laboratorului
  • Domeniul de acreditare/atestare
  • Structura organizatorică a întreprinderii
  • Lista secțiilor de producere și suprafața lor
  • Asigurarea tehnico-tehnologică a întreprinderii (lista utilajului, echipamentelor, vaselor etc)
  • Lista registrelor de producere și de laborator
  • Lista personalului implicat în procesul de producere și calificarea lui conform statelor
  • Asortimentul producției certificat cu includerea numerelor rapoartelor de încercări  pentru produsele certificate emise în perioada unui an de la supravegherea recentă;
  • Copia Rapoartelor de încercări pentru produsele certificate anexate la sortiment

 

    Întreprinderile care au certificat ISO 22000 anexează suplimentar:

  • Certificatul ISO 22000
  • Ultimul Raport de audit a SMSA  (ISO 22000)
  • Ultima analiză efectuată de management.

 

     Întreprinderile care au  implementat sistemul de analiză a pericolului și de control al circuitului alimentar în punctele critice (principiile HACCP) anexează suplimentar:

  • Plan HACCP
  • Analiza pericolelor
  • Lista documentelor ce confirmă implementarea principiilor HACCP.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>